Blogger Widgets
topbella

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νέα σελίδα!!!

Νέα ζωή!!! Σκέφτηκα να γράψω πολλά αλλά θα αρκεστώ σε πολύ λίγα...

Εδώ έχω πάψει να "ζω" τα τελευταία χρόνια... Υπάρχω απλά... Έχω μετατραπεί από ένα αισιόδοξο πλάσμα με μόνιμα καρφωμένο ένα χαμόγελο στα χείλη, σε μια θλιμμένη ύπαρξη που μαραζώνει μέρα με τη μέρα... Η ζωή μου ποτέ δεν ήταν εύκολη ως τώρα αλλά πάντα κατάφερνα να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων και στο τέλος του τούνελ πάντα υπήρχε φως!!! Πλέον δεν το βλέπω... Τουλάχιστον όχι εδώ...

Γυρίζω σελίδα λοιπόν!!! Παίρνω την ζωή στα χέρια μου και μέσα από τον μονόδρομο που οδηγήθηκα εύχομαι να αξιωθώ να φτιάξω το δικό μου μονοπάτι!!! Απόφαση ζωής γεμάτη ρίσκο, απώλεια, πόνο, φόβο, πικρία, αλλά τόσο αναγκαία πλέον όσο το οξυγόνο!!! Δεν είναι ότι παύω να αγαπώ, να ελπίζω και να εύχομαι το καλύτερο... Δεν είναι ότι παραιτούμαι... Είναι που δε μπορώ να στέκομαι πλέον θεατής!!!

Φεύγω!!! Πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία ανάρτηση μου από την Ελλάδα... Η επόμενη θα είναι από αλλού, κάπου μακριά... Δε θα χαθούμε!!! Οι φίλοι δε χάνονται και αυτοί που με αγαπάνε πάντα θα με βρίσκουν : )

Σας ευχαριστώ για όλα!!! Την παρέα, την ηθική στήριξη, την αγάπη, την κατανόηση... Όλα όσα μου έχετε προσφέρει απλόχερα τόσα χρόνια στην μπλογκογειτονιά!!! Ελπίζω ο κάθε ένας σας να έχει πάρει κι από μένα κάτι καλό!!!

Σας φιλώ γλυκά όλους!!!
Τα λέμε ; )

 
"Φεύγω για μένα να νιώσω καλά
Έχω να κάνω ακόμα πολλά
Φεύγω για μένα προτού τρελαθώ
θέλω να ζω"
Η Φωτό Μου
A.G.Selena
Κάθε φορά που ένα παιδί λέει ότι δεν πιστεύει στις νεράιδες, κάπου κάποια νεράιδα πεθαίνει. James Barrie
Προβολή πλήρους προφίλ