Blogger Widgets
topbella

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΗΔΙΑΣΑ!!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!! ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ!!!

Τέσσερα χρόνια τώρα και μόνο ο Θεός ξέρει πόσο έχω προσπαθήσει να μην πολιτικοποιήσω το μπλογκ μου!!! Πόσες φορές ήθελα να σχολιάσω τα δρώμενα!!! Πόσες φορές ήθελα να ουρλιάξω με αυτά που έβλεπα γύρω μου!!! Πόσα κείμενα έχω γράψει και παραμένουν σε μια άκρη ή σβήστηκαν μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα αυτός ο χώρος να μολυνθεί με τη βρωμιά τους!!!


Λοιπόν...

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!  

Ήταν η τελευταία μας ελπίδα να δείξουμε ότι είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι κι έτσι να αλλάξουμε τα πράγματα!!! Τελικά αποδείξαμε ακράδαντα πως είμαστε ζώα!!! ΖΩΑ!!! Χειρότεροι κι από πρόβατα!!! Δεν έχουμε καμία ελπίδα να ξανα γίνουμε άνθρωποι και καμία ελπίδα να αλλάξουμε τα πράγματα!!!

ΑΗΔΙΑΣΑ!!! 
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!! 
ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ!!!" (Δημοσίευση μου στο φβ)

Ορίστε... 

12 καρδιες αγγιξα ❤:

Margo είπε...

Εγώ αντιθέτως Σελενάκι μου χαμογέλασα και άρχισαν οι ελπίδες μου να βρίσκουν υπόσταση. Κυρίως για την μεταστροφή του κόσμου από την πεπατημένη. Δεν ψήφισαν από συνήθεια, από φόβο, από συμφέρον! Δεν μιλώ για τους 450.000 που ψήφισαν Χ.Α. Η κοινωνία μας δεν είναι τέλεια και σίγουρα ανάμεσα σε αυτές τις ψήφους θα συναντήσουμε αμάθεια και βλακεία!
Δεν περίμενα να λυθούν τα προβλήματά μας, αντιθέτως θα επιδεινωθούν. για πρώτη φορά όμως κάτι άλλαξε και αυτό το κάτι με κάνει να πιστεύω πως δεν χάθηκε το θάρρος και η πίστη στις δικές μας δυνάμεις!

Καλή δύναμη να έχουμε όλοι μας!
Σε φιλώ

A.G.Selena είπε...

Margo μου η σκέψη ότι ξύπνησαν και αντί να επιλέξουν το καλύτερο επέλεξαν το ακόμα χειρότερο, είναι πάνω από όλα αυτή που με κάνει να νιώθω έτσι!!!

Οι 450.000 ψήφοι της Χ.Α. είναι ηχηρό δείγμα του που οδεύουμε!!! Το ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες και παρά τα όσα έχει κάνει στο πρόσφατο και μη παρελθόν, βγήκε πρώτο το Ν.Δ.!!! Το ότι δεύτερο κόμμα βγήκε ένα τσογλάνι που θέλει να ισοπεδώσει τα πάντα!!! Το ότι είδα σημαίες να κυματίζουν και ηλίθιους να πανηγυρίζουν!!! Όλα αυτά είναι που με αηδίασαν!!!

Έχω χάσει την πίστη μου στον Έλληνα!!! Πονάω για την πατρίδα μου!!! Θυμάμαι και τώρα πια πιστεύω στα λόγια του παππού μου "Η καλύτερη χώρα στα χειρότερα χέρια!!!".

Πλέον οι επιλογές μου τείνουν να γίνουν μονόδρομος για μένα!!! Δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένη να μείνω για να μαζέψω τα συντρίμμια!!!

Σ' αγαπώ και σε σκέφτομαι πάντα!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Margo είπε...

Σελένα μου ένα πρώην μεγάλο κόμμα να βγάζει κοντά 19% το θεωρείς νίκη;
Ανάμεσα στους 450.000 θα βρεις πολύ νέους που δεν γνωρίζουν ιστορία (θα την μάθουν όμως) και απελπισμένους που ψήφισαν νομίζοντας πως φτύνουν το σύστημα (θα μάθουν κι αυτοί).
Όσο για το δεύτερο ακόμη δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Να τα ισοπεδώσει δεν μπορεί πάντως γιατί αυτό το κατάφεραν ήδη τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα.
Μην απελπίζεσαι και να πιστεύεις σε σένα, που είσαι μία μικρή κουκκίδα αυτού του τόπου. Εγώ πιστεύω και μάλιστα τώρα ακόμη περισσότερο.
Είδα μεγάλους ανθρώπους που ψήφιζαν πάντα το ένα ή το άλλο κόμμα να ψάχνουν μία διέξοδο αλλού, να θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και αυτό είναι ελπιδοφόρο.

Σιντρίμια είμαστε έτσι κι αλλιώς, ας μην είμαστε και οι ανόητοι που πάντα θα τους ψηφίζουν!

Margo είπε...

Έκλεισα βιαστικά γιατί με φώναζαν τα πιτσιρίκια μου:-)

Φιλιά πολλά και όμορφο βραδάκι σου εύχομαι:-)

Jade είπε...

=(

. . .

A.G.Selena είπε...

Δεν το θεωρώ νίκη όμως σίγουρα δεν περίμενα να έρθει πρώτο. Για μένα θα έπρεπε να βρίσκετε στην ίδια ή και χειρότερη μοίρα με το προκάτοχό του!!! Όσο για την Χ.Α.,τους νέους και τους απελπισμένους κι εγώ νέα είμαι Μαρία και πίστεψέ με το ίδιο απελπισμένη δεν πήγα όμως να ψηφίσω για μια νέα χούντα!!! Θέλοντας να φτύσω το σύστημα βρήκα ανάμεσα στα σκουπίδια κάτι που μου φάνηκε να λάμπει!!! Τώρα για το δεύτερο, αν μιλούσαμε για οποιοδήποτε άλλο ίσως και να σκεφτόμουν όπως εσύ... Το συγκεκριμένο όμως έχει δείξει και με τα λόγια και με πράξεις τις θέσεις του και το τι πρόκειται να κάνει... Και πίστεψέ με, υπάρχουν ακόμα πολλά για να ισοπεδώσει!!!

Δε διαφωνώ ότι κάτι άλλαξε! Εκ των πραγμάτων τα πράγματα άλλαξαν αλλά...

Πιστεύω σε μένα Μαρία γι' αυτό πνίγομαι από την βλακεία γύρω μου! Και μάλιστα πιστεύω τόσο ώστε να θεωρώ πλέον άσκοπο να αναλώνομαι και να χαραμίζομαι! Είμαι θυμωμένη ρε γαμώτο!!! Είμαι θυμωμένη γιατί εμείς οι ίδιοι καταστρέψαμε τη χώρα μας!!! Καλύτερα να μη συνεχίσω... Είμαι για τόσα πράγματα θυμωμένη που θα μου πάρει όλο το βράδυ να τα γράψω...

Φιλάκια Μαρία μου και σε σένα και στα ζουζούνια σου!!!

A.G.Selena είπε...

Jade μου θα ήθελες να μου εξηγήσεις την σημασία της φατσούλας που μου έστειλες? Σε απογοήτευσα? Σε στεναχώρησα με αυτά που είπα?

Poet είπε...

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, Selena μου. Αηδίασα, απογοητεύτηκα, απελπίστηκα για τους λόγους που αναφέρεις και για μερικούς ακόμη.
Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να πέσει στην κατάθλιψη αλλά να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά την όλη κατάσταση. Όσο μπορούμε και όπου μπορούμε.

A.G.Selena είπε...

Summertime Blues να με συγχωρείς που δεν ακολούθησα... Να 'σαι καλά για την ενημέρωση πάντως!!! :)

A.G.Selena είπε...

Ποιητή μου με την κατάθλιψη φλερτάρω καιρό τώρα αλλά έχω βάλει στόχο να μην της κάνω το χατίρι!!! Όπως δε θα κάνω πλέον το χατίρι σε κανέναν γελοίο που νομίζει πως μπορεί να με χρησιμοποιήσει!!! Πλησιάζουν και οι δεύτερες κι έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο!!!

Να με συγχωρείς που άργησα τόσο να σου απαντήσω αλλά δεν είχα την ευκαιρία νωρίτερα... Κι επίσης που κόβω το θέμα έτσι απότομα αλλά δεν θέλω να χαλαστώ ξανά...

Φιλάκια πολλά!!!

Υ.Σ.: Θα ήθελες να μου δώσεις το email σου???

Poet είπε...

Μόλις τώρα είδα το σχόλιό σου, Selena μου. Το e-mail μου είναι:

info@nikiforou-poems.gr
και
nikiforou@nikiforou-poems.gr

Poet είπε...

Μόλις τώρα είδα το σχόλιό σου, Selena μου. Το e-mail μου είναι:

info@nikiforou-poems.gr
και
nikiforou@nikiforou-poems.gr

Η Φωτό Μου
A.G.Selena
Κάθε φορά που ένα παιδί λέει ότι δεν πιστεύει στις νεράιδες, κάπου κάποια νεράιδα πεθαίνει. James Barrie
Προβολή πλήρους προφίλ